11 °C

Vías y obras

Noticias

21-Febrero-2019
El carrer Elionor Servera serà accessible a persones amb mobilitat reduïda
Aquesta setmana han començat l’obra d’accessibilitat del carrer Elionor Servera. Consisteix en adaptar les voravies i els passos de vianants a les persones amb mobilitat reduïda i cotxets de nadons.
13-Diciembre-2018
Termini per demanar ajudes de la Brigada pels afectats de la torrentada
Els afectats per la torrentada del mes d'octubre que encara necessitin ajuda per retirar enderrocs i/o voluminosos, es poden posar en contacte amb l'Ajuntament de Capdepera abans del 31 de desembre.
22-Noviembre-2018
Capdepera tendrà radars de velocitat a tots els nuclis urbans
L’Ajuntament de Capdepera instal·larà diversos radars a tots els nuclis urbans amb l’objectiu de reduir la velocitat i disminuir la possibilitat d’accidents a diferents zones.
19-Noviembre-2018
Carreteres tallades per les pluges
A causa de les fortes pluges s'han tancat les carreteres de Capdepera-Artà; camí de s'Ullal; camí Son Talent i carretera de sa Mesquida.
05-Noviembre-2018
Talls del subministrament d'aigua
Els dies 6, 7, 8 i 9 de novembre hi haurà talls al subministrament d'aigua al nucli de Cala Rajada per la instal·lació d'hidrants d'emergència. Es preveu que siguin de 6h del matí fins a les 18h aproximadament. Disculpau les molèsties.
30-Octubre-2018
La consellera Garrido visita les obres de la carretera de ses Coves
La consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, i el conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, han visitat aquest matí la carretera Ma-4042, coneguda com la carretera de ses Coves, a l’altura del Km 5,600, per veure el desenvolupament de les obres d’adequació després que la torrentada del passat 9 d’octubre la fes malbé. A la visita els han acompanyat el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Vies i Obres, Mónica Viejo.