Noticias

18-Enero-2022
Borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de personal laboral de treballador-a familiar
Bases i convocatòria de proves selectives per a la constitució d'un borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de personal laboral de treballador-a familiar mitjançant el procediment d'oposició.
18-Enero-2022
Borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de funcionari interí/na d'integrador/a social
Bases i convocatòria de proves selectives per a la constitució d'un borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de funcionari interí/na d'integrador/a social mitjançant el procediment d'oposició.
14-Enero-2022
En un parell de setmanes els alumnes tornaran al CEIP S'Alzinar
Avui s'han iniciat les tasques d'instal·lació i condicionament de les noves aules modulars del CEIP S'Alzinar i està previst que els alumnes tornin al centre educatiu durant els primers dies de febrer.
14-Enero-2022
SOLICITUD 'PAGO A LA CARTA' DE LOS TRIBUTOS DE CAPDEPERA
El Ayuntamiento de Capdepera, mediante la ATIB, informa de la posibilidad de pagar fraccionadamente los tributos anuales del muncipio en 4 pagos trimestrales o 9 pagos mensuales, iniciandose el primer pago en marzo del 2022 hasta noviembre 2022.
13-Enero-2022
Parque de S'Alzinar
A partir de hoy el acceso libre Al parque de S'Alzinar quedará restringido al uso educativo debido a la instalación de las nuevas aulas modulares que darán servicio a los alumnos del CEIP S'ALZINAR.