Notícies

18-January-2022
Borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de personal laboral de treballador-a familiar
Bases i convocatòria de proves selectives per a la constitució d'un borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de personal laboral de treballador-a familiar mitjançant el procediment d'oposició.
18-January-2022
Borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de funcionari interí/na d'integrador/a social
Bases i convocatòria de proves selectives per a la constitució d'un borsí per a la cobertura de substitucions, vacances i llicències de curta durada de funcionari interí/na d'integrador/a social mitjançant el procediment d'oposició.
14-January-2022
En un parell de setmanes els alumnes tornaran al CEIP S'Alzinar
Avui s'han iniciat les tasques d'instal·lació i condicionament de les noves aules modulars del CEIP S'Alzinar i està previst que els alumnes tornin al centre educatiu durant els primers dies de febrer.
14-January-2022
SOL·LICITUD 'PAGAMENT A LA CARTA' DELS TRIBUTS DE CAPDEPERA
L'Ajuntament de Capdepera, mitjançant l'ATIB, informa de la possibilitat de pagar fraccionadament els tributs anuals del municipi en 4 pagaments trimestrals o 9 pagaments mensuals, iniciant-se el primer pagament el març del 2022 fins al novembre del 2022.
13-January-2022
Parc de s'Alzinar
A partir d'avui l'accés lliure al parc de s'Alzinar quedarà restringit a l'ús educatiu degut a la instal·lació de les noves aules modulars que donaran servei als alumnes del CEIP S'ALZINAR.
13-January-2022
PUNT D’ORIENTACIÓ ACADÈMICA I PROFESSIONAL
Al Centre Cap Vermell.