Notícies

01-December-2022
SERVEIS DE NETEJA VIÀRIA, MANTENIMENT I NETEJA DEL VERD URBÀ, FONTS, MOBILIARI URBÀ I PARCS INFANTILS DEL MUNICIPI DE CAPDEPERA
Aquests serveis es divideixen en tres lots: Neteja viària, manteniment del verd urbà i el de mobiliari urbà i parcs infantils.
01-December-2022
Dia Mundial de la Sida
Avui més que mai recordam la necessitat de seguir lluitant contra el VIH - Sida.
30-November-2022
IX Edició Premis AGEPIB 2022
L'Ajuntament de Capdepera i l'àrea d'esports municipal CAPDEPERA ACTIVA han rebut el premi AGEPIB a la gestió pública 2022.
30-November-2022
Nova convocatòria per atorgar les llicències d'ús dels horts urbans del municipi
Avui s'ha reunit la comissió mixta d'horts urbans on s'ha aprovat una nova convocatòria per atorgar les llicències d'ús dels horts urbans del municipi.
30-November-2022
Castell de Capdepera
El Castell de Capdepera romandrà tancat al públic els dies 6, 8, 24, 25, 26 i 31 de desembre i durant tot el mes de gener.
29-November-2022
La presidenta del Consell de Mallorca ha traslladat als clubs esportius de Capdepera els ajuts del Consell a famílies i entitats i les inversions en l'àmbit esportiu
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera i el batle de Capdepera, Rafel Fernández també han fet seguiment de les millores al poliesportiu municipal executades al nostre municipi mitjançant el pla RenovEsport.