L’Ajuntament activa una pestanya sobre comerç local a l’APP OnCapdepera

22-Mayo-2020

L'Ajuntament de Capdepera ha creat una pestanya dins de l'APP OnCapdepera, i també a la pàgina web: www.oncapdepera.com, en la qual s'obrirà un desplegable amb tots els comerços, empreses, bars i restaurants del municipi que vulguin compartir la seva informació amb els usuaris a través del mòbil.

Segons explica el regidor de Teixit Empresarial Pere Terrassa, l'usuari podrà consultar horaris d'obertura, serveis, productes i qualsevol informació que l'establiment vulgui compartir. La pestanya s'actualitzarà cada setmana i inclourà els canvis que cada comerç vulgui fer o afegir sobre la informació aportada.

“Es tracta d'un botó viu, l'usuari marcarà el comerç o establiment desitjat i s'obrirà un desplegable amb tota la informació d'aquest. Així els gabellins podran saber al moment les novetats de cada negoci; horaris, col·leccions, articles, preus, rebaixes, etcètera”, comenta el regidor qui assegura que el botó “estarà operatiu aquest cap de setmana”.

Els establiments interessats a adherir-se a aquesta iniciativa puguin enviar les dades al següent correu electrònic: promocio@ajcapdepera.net, indicant el nom comercial, horari d'obertura, telèfon i adreça. Així mateix, els empresaris que desitgin efectuar consultes o obtenir informació sobre ajudes, subvencions, legislació, entre altres poden dirigir-se al mateix correu.

Segell de qualitat SICTED

L'Ajuntament de Capdepera posseeix la distinció que atorga el segell de qualitat SICTED, un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Pere Terrassa comenta que el segell representa el “Compromís de Qualitat Turística, que acredita i reconeix l'esforç realitzat per les empreses participants” i, en aquest sentit, “anim a les empreses gabellines a sol·licitar aquesta distinció per a fer de la marca Capdepera, un referent de qualitat dins del sector turístic nacional i internacional”.