L'Associació Cap Vermell lliura el premi Cap Vermell 2016 a l'Hotel Cas Bombu

12-Marzo-2017
L’hotel Cas Bombu és una empresa familiar que arriba a la quarta generació en el món hoteler. Es va obrir a Cala Rajada l’any 1885 com una taverna, i es va anar adaptant als temps i va passar a fonda, hostal i finalment hotel.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, va lliurar el premi a Toni Garau, i va dirigir unes paraules de reconeixement a la família. També, Tomeu Garau, en nom dels guardonats, va agrair el premi i va concloure dient: “Som una reserva antropològica de supervivència”.

La música de l’acte va venir de les guitarres d’Amb cor de cordes, de Maribel Lliteres i Andreu Parra.
L’Associació Cap Vermell parla així de Cas Bombu: « I és que“Cas Bombu” és un nom imprès ideleblement a la història de Cala Rajada i al seu turisme, un nom que, des dels primers anys del segle XX, ha contribuït a donar a conèixer aquest racó de Mallorca més enllà d'es Pou des Camí. I avui continua mirant cap endavant, sota la tutela d'una família, la mateixa família de sempre, que més que servir-se de “Cas Bombu”, l'ha servit i n'ha servat les essències fundacionals, molt més enllà d'uns guanys econòmics ben legítims».