L'Ajuntament de Capdepera millora les instal·lacions esportives del pavelló Es Figueral amb el canvi de l'antic paviment per parquet

13-January-2022

El Servei Municipal d'Esports CAPDEPERA ACTIVA millora l'anterior paviment que tenia una antiguitat de 24 anys i que amb aquesta renovació oferirà als usuaris un nou sòl a la instal·lació coberta. D'aquesta manera els esportistes del municipi i els clubs esportius podran disposar d'unes instal·lacions de primer nivell en les quals entrenar i practicar esport.

Aquesta actuació amb un cost de 120.000 euros ha estat possible gràcies a la subvenció de millores i manteniment d'instal·lacions esportives municipals que atorga la Conselleria d'Esports del Consell de Mallorca.

Marga Rico, regidora d'esports de l'Ajuntament ha declarat que des del Servei Municipal d'Esports - Capdepera Activa estem sempre pendents de l'estat de les nostres instal·lacions i quan sorgeix la possibilitat econòmica d'escometre alguna millora la duim a terme perquè els ciutadans tinguin uns serveis esportius en les millors condicions possibles.