Gustavo s'envolta d'amics i veïnats per estrenar l'exposició del passeig Marítim

6 D'ABRIL DE 2019
Dissabte matí el passeig Marítim de Cala Rajada es va omplir de gom a gom per gaudir de les exposicions del pintor Gustavo. Acompanyat d'amics i veïnats, tots els assistents passejaren des de Son Moll fins al bar Wikiki per estrenar les deu escultures que aquest estiu adornaran la costa gabellina.
Gustavo presenta una doble exposició amb les quals vol celebrar el seu vuitanta aniversari. Per una banda, deu escultures dels personatges del seu món pictòric de grans dimensions col·locades al llarg del passeig. Amb aquest model d’exposició el departament de Cultura vol treure l’art al carrer i fer-lo accessible a tots els ulls que passegin per Cala Rajada. Les escultures que Gustavo mostrarà són fetes de diferents materials: 7 de ferro entre les quals hi ha 4 ocells situats a dos metres d’altura i de més d’un metre de llargària, i 3 animals de més d’un metre d’altura; i 3 escultures de polièster de 2,5m d’alçada.

Per altra banda, l’artista mostrarà també una selecció de les obres més significatives dels darrers cinc anys sota el títol «Una vida desesperadament feliz», al Centre Cap Vermell. L’exposició s’obri el proper 12 d’aril a les 19h del capvespre.

En ella es podran veure obres de les diferents etapes pictòriques de Gustavo; també hi haurà un espai anomenat «Els Gustavos de Regina», obres que l’artista ha dedicat a la seva esposa, i un audiovisual en el qual es veuran diferents entrevistes al pintor,

Les exposicions de Gustavo són una continuïtat de la política artística del consistori que va començar l’any 2009 amb el Festival d’arts al carrer, amb l’objectiu d’acostar les arts visuals i escèniques als ciutadans residents i turistes, donar una dimensió pública a l’art i aprofundir en el concepte d’espai públic com a lloc de convivència i de participació ciutadana on gaudir de l’art, i establir punts de confluència entre cultura, turisme i patrimoni. L’any 2012, ja des del centre cultural Cap Vermell, dins aquest marc artístic, es va iniciar una convocatòria anual de grans exposicions de renom amb les fotografies de Norbert Schäfer (2012); Gustavo (2013); Manolo Coronado (2014); Joan Bennàssar (2015); Moisès Gil (2016); Miquel Ginard «Sarassate» (2017) i Vicente Barón (2018).

A l'exposició de dissabte hi van col·laborar els usuaris de l'associació Som Aquí Gabellins, que es van desfressar d'un personatge de Gustavo, així com el bar Wikiki que va oferir un refrigeri als assistents.

Bookmark and Share

Ajuntament de Capdepera

Escut Capdepera
  • Adreça
  • C/ Ciutat, 20
  • 07580 Capdepera
  • CIF: P0701400D
  • Codi DIR3-FACe L01070146
  • Notificacions electròniques : oac@ajcapdepera.net
  • Telèfon:971 56 30 52
  • Fax: 971 81 84 91
  • Contacte